Vores dextere

vor

Vores dextere går selvfølgelig ude om sommeren og afgræsser.

Om vinteren går de i dybstrøelse i den ene side af stalden. De bliver fodret i den anden side af stalden, hvor der er spalter. Så de skal ud på en lille gåtur, når der er spisetid. Alle dyrene fodres med wrapballer om vinteren.

I 2014 begyndte vi at inseminere med sæd efter pollede tyre, så det var spændende at se, hvad der kom ud af det. Vi vil fortsat inseminere/løbe med pollede tyre. Vi har nu 2 pollede tyre, som vi vil bruge til løbninger i 2023 og vi vil stadig inseminere, da der jo skal blodfornyelse til.

Eksport: vi har solgt dyr til Italien, Tjekkiet, Tyskland og Holland.

I 2014 holdt vi ÅBENT HUS Søndag den 7. september. Der blev serveret en lille smagsprøve på grillet Dexterkød. Vi kunne byde velkommen til 115 gæster, der kom for at se på vore dextere. Helt igennem en rigtig god dag. Vi takker for tilslutningen.

I 2014 skrev medierne dette om vore dextere:

Landbrugsavisen                         DR – MIDTVEST

I 2017 har vi deltaget på Landsskuet, Herning og Aulum Dyrskue

Herning Folkeblad skrev denne artikel den 19. august 2017:

Herning Folkeblad

I 2018 har vi deltaget på Landsskuet, Herning og Aulum Dyrskue. Vi deltog også på Dansk Dexters Tyreshow 7. oktober og Kødkvægsskuet i Herning

I 2022 holdt vi Åbent Hus den 29. januar, vi kunne byde velkommen til ca 40 gæster, der fik en grillet pølse, kaffe og kage, øl og vand. Det hele foregik jo indendørs, så det gjorde ikke at noget, at der var stormvejr udenfor. Det var en helt igennem god dag med mange gode snakke, med både kommende, nye og garvede avlere.